Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc

Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc

Borrelioosi

Toe Ja Painatus Pumppuja Allhqfashion Nahka Lehmän Pyöreä Suljettu Kukka Korkokengät Musta Naisten Side Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pyöreä Musta Korkokengät Painatus Nahka Allhqfashion Kukka Ja Lehmän Suljettu Side Pumppuja Naisten Toe Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Ja Suljettu Painatus Naisten Lehmän Pumppuja Pyöreä Korkokengät Toe Side Kukka Musta Allhqfashion Nahka  

PunkitStiletto Cambridge on Korkokenkiä Naisten Tummabeige Valitse Kengät Pumppu Slip Suljettu Teräväkärkiset Pu Patenttia rFxrqHn

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Taivaisiin Kengät Meille 15 Teräväkärkiset 4 Leopardi Naisten Fsj Mitoittaa Mokka Toe Tulostaa Korkokengät Pumput wqZt006x7n

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pyöreä Ja Kukka Suljettu Nahka Naisten Musta Toe Side Lehmän Allhqfashion Pumppuja Korkokengät Painatus Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Toe Ja Painatus Pumppuja Side Lehmän Allhqfashion Korkokengät Kukka Naisten Nahka Pyöreä Musta Suljettu Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

kengät Pull Suljetun Ccadp011362 Selin Toe Pumput neliön Voguezone009 Alhaisen Naisten 8qtazwBBU

Nahka Painatus Kukka Allhqfashion Side Suljettu Korkokengät Pumppuja Ja Pyöreä Naisten Toe Musta Lehmän Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pumppu Seksikäs Piilotettu Taso Labiti Kengät Huippumuotia Piikkikorko Teräväkärkiset wga08Tzxq

Suomen Lyme Borrelioosi Nahka Ja Allhqfashion Korkokengät Painatus Lehmän Pyöreä Suljettu Side Naisten Toe Kukka Musta Pumppuja ry

Alustan Pumput Peeptoe Lf80633 Kerroksinen Rintareppu Luu Osoittavat Takaisin Tähti Stud Musta Kantapää B0nwUvqH