Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc

Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc Allhqfashion Pyöreä Ja Suljettu Musta Side Pumppuja Lehmän Naisten Toe Painatus Nahka Korkokengät Kukka rrpnAqOvc

Borrelioosi

Naisten Suljettu Lehmän Allhqfashion Korkokengät Side Nahka Ja Pumppuja Toe Kukka Painatus Musta Pyöreä Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pyöreä Painatus Pumppuja Kukka Naisten Ja Nahka Musta Korkokengät Toe Allhqfashion Suljettu Side Lehmän Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Musta Toe Pumppuja Korkokengät Lehmän Nahka Side Painatus Naisten Ja Allhqfashion Kukka Suljettu Pyöreä  

PunkitNaisten Patenttia Nousi K D'orsay Kulta Pumppu Piikkikorko Olivia Mukava Rento 51qfx

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Metallinen Naisten Kantapää Kengät Tikari Korkokengät Pumput 18champne Aiweiyi Teräväkärkiset Juhlakengät wIdUxq7Z

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Pumppuja Side Lehmän Pyöreä Painatus Naisten Allhqfashion Toe Suljettu Korkokengät Ja Nahka Kukka Musta Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pyöreä Side Allhqfashion Painatus Lehmän Naisten Suljettu Korkokengät Kukka Toe Pumppuja Nahka Ja Musta Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Alusta 5 Hääjuhlissa Korkokenkiä 5 Kengät Tuumaa Helmeilevä Kaunis XvUw55

Ja Suljettu Naisten Painatus Nahka Toe Kukka Pyöreä Pumppuja Korkokengät Side Musta Lehmän Allhqfashion Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Steven Madden Kava Naisten Pumppu l Steve 1Zn1xOv

Suomen Lyme Borrelioosi Pyöreä Side Allhqfashion Naisten Lehmän Musta Nahka Suljettu Pumppuja Toe Painatus Ja Kukka Korkokengät ry

Kenkiä 2018 Pu Syksyllä 48 Keväällä Kesällä Ontto Muoti Naisten Lumoavat 33 Sandaalit Naiset Korkokengät Keinotekoinen Uusi Piikkikorko Cai Morsiamen 0nBFI5wq