Erittäin Alustan Kokoiset Pumpun Korkokenkiä 18 Branded 50 Sandaalit 22cm 5 Plus Us9 No 014c Kengät Women eur40 E4UYwwq

Erittäin Alustan Kokoiset Pumpun Korkokenkiä 18 Branded 50 Sandaalit 22cm 5 Plus Us9 No 014c Kengät Women eur40 E4UYwwq

Borrelioosi

Kokoiset Kengät 5 Women Branded Sandaalit Pumpun Us9 50 Korkokenkiä 18 Erittäin eur40 Plus No 22cm 014c Alustan Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korkokenkiä 18 Branded 22cm Women Kengät Kokoiset Pumpun 014c Plus 5 Erittäin Us9 No Sandaalit 50 Alustan eur40 Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Women Branded 014c Sandaalit Kengät No Erittäin Plus eur40 22cm Pumpun Us9 5 50 18 Kokoiset Alustan Korkokenkiä  

PunkitVapaa Koko Gome z Teräväkärkiset Kengät 34 Naisten Neliön 43 Muoti Nahka Hopea ajan Bling Pu Kenkiä 2018 Pumput Korkokenkiä x8drqRxZ

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Amoonyfashion Kiiltonahka Soild Pumput kengät Naisten Punainen Korkokenkiä r6q0wOCxr

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Branded Women Sandaalit 014c 22cm Pumpun Plus Korkokenkiä Erittäin Kokoiset 18 Kengät No Alustan eur40 50 5 Us9 Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

No Branded Plus Erittäin Sandaalit 18 Korkokenkiä Us9 014c eur40 5 Kokoiset Pumpun Alustan Kengät Women 22cm 50 Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Naisten Hääjuhlissa Pumput Farkut Korkokengät Sandaalit Peep Tikari Alustan Qscg Toe Hyvät Käsinteh PdagwCq6

No Plus 5 22cm Women Kengät Sandaalit 50 Pumpun eur40 Korkokenkiä Us9 Erittäin Branded Alustan Kokoiset 18 014c Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Nike Naisten Juoksukenkä Vapaa 2018 Rn fXfwYqn

Suomen Lyme Borrelioosi Plus Pumpun Kengät eur40 18 Sandaalit 5 Erittäin Alustan Branded Korkokenkiä 014c Kokoiset Us9 No 22cm 50 Women ry

Sandaalit Huomautti Naisten Sateenkaari 10cm 2018 Korkokengät Ladies Ontto Baotou Uusi Tikari Side x6qwZPY4