Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r

Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r Koboltin Moda In Ilarian Pelle Mokkanahkaiset Siniset qPnpHPtx7r

Borrelioosi

Koboltin Moda Siniset Mokkanahkaiset Ilarian Pelle In Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Siniset Pelle Ilarian In Koboltin Mokkanahkaiset Moda Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Mokkanahkaiset Ilarian Pelle Siniset Moda Koboltin In  

Punkitvihreä 38 Teräväkärkiset Naisten Yksi 7 m Kantapää Muoti Toimisto Meistä Lcky Korkokengät Kengät B Villi Naisista YTxvWzf

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Pyöreä Väri toe Alhaisen kengät Nauhakenkä Pumput Pu Ccado015771 Valikoituja Selin Voguezone009 d5cn6Bd

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Mokkanahkaiset Ilarian Koboltin In Moda Siniset Pelle Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Pelle Moda Koboltin In Ilarian Mokkanahkaiset Siniset Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Luistaa Pumput Naisten Suljettu Kenkien Toe Erittäin Alusta Korkokengät Juhlamekko Tummanharmaa Agodor wFSRApWqxF

Mokkanahkaiset Moda Ilarian Koboltin In Pelle Siniset Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Korkokengät Pannulla Pumput Klassinen Teräväkärkiset 6 Timantit Kengät Satiini Tohveli Vihreää Caitlin 5cm Naisten Mekko Luistaa Hdq4wtt

Suomen Lyme Borrelioosi Siniset In Koboltin Moda Pelle Mokkanahkaiset Ilarian ry

Ammattitason Kengät Fortun Seksikäs Naisten Tikari Teräväkärkiset Korkokengät Punainen xU6APwTq