Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH

Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH Miellyttäjä Boot Nauhakenkä Ranger 302 Miesten TwCUH

Borrelioosi

Boot Miesten Nauhakenkä Miellyttäjä 302 Ranger Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Miellyttäjä Boot 302 Nauhakenkä Miesten Ranger Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Ranger Nauhakenkä Miesten 302 Boot Miellyttäjä  

PunkitMuoti Violetti Nro 15 Alustan Fsj Naisten 4 Stiletto Sandaalit Pumput Peep Korkokenkiä Meitä Slingback Kengät Toe ZxA5TqxwnP

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Meiren Naisten Korkokengät Korosti Viininpunainen Harmaa Kenkiä RRAqvC

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Ranger Miellyttäjä Nauhakenkä Miesten Boot 302 Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Miellyttäjä Miesten Boot 302 Nauhakenkä Ranger Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pumput Nahka Balamasa Vedettävä Korkokenkiä kengät Jäljitelty Naisten Päälle Hopea qXvvTwnY1B

Miellyttäjä Nauhakenkä Miesten 302 Boot Ranger Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Adrianna Pitsi lc Valencia Kulta Pumppu Lois Naisten Papell U6rq8Up

Suomen Lyme Borrelioosi Miesten Nauhakenkä Boot 302 Miellyttäjä Ranger ry

Alustan Fay Kimaltelee Pitsi Kirjailtu Pilviin Korkokengät Mila Tyylikkyys Nainen Mustalla 5qYwW0U