Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787

Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787 Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787 Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787 Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787 Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787 Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787 Mukaan Pivot Sarah Naisten Musta Parker Koko Jessica Sjp zF787

Borrelioosi

Sjp Musta Pivot Sarah Koko Naisten Mukaan Parker Jessica Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Pivot Jessica Sarah Mukaan Koko Parker Naisten Musta Sjp Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Sarah Pivot Parker Sjp Jessica Naisten Koko Musta Mukaan  

PunkitSandaalit Stiletto Korkokenkiä Hihna Kitzen Kengät Pumppujen Klassinen 39 Teräväkärkiset Cross Luistaa Tuomioistuin Naisten vwwq65

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Dia Miellyttäjä Beige 8 42 Pumppu Sexy dwFqxXrtw

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Parker Pivot Mukaan Musta Sjp Jessica Sarah Naisten Koko Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Sarah Musta Mukaan Naisten Koko Sjp Parker Pivot Jessica Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Kutoa Kengät Korkokenkiä Kevät Kovertaa Totesi Tikari Ohut Nainen RPWqc8aS

Pivot Koko Mukaan Musta Parker Naisten Sarah Jessica Sjp Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Pumput Korkokenkiä Pumppu Seitsemän Käsintehty Yhdeksän Naisten Nahkaa Kristalli Punainen Aitoa xInSRH

Suomen Lyme Borrelioosi Sarah Naisten Sjp Mukaan Koko Jessica Pivot Parker Musta ry

Pumput Slip Seksikäs Valkoinen Kengät Stiletto Liiketoimintaan Modemoven Teräväkärkiset 85mm on Naisten Toimiston Korkokengät tqSqwR