Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6

Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6 Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6 Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6 Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6 Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6 Naisten Calvin Gayle Luonnollinen Pumpata Klein U7FnwqxZT6

Borrelioosi

Naisten Klein Gayle Pumpata Calvin Luonnollinen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Naisten Luonnollinen Klein Pumpata Gayle Calvin Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Pumpata Calvin Gayle Klein Naisten Luonnollinen  

Punkit2018 Käärme Alusta Sandaalit Hopea Nainen Naisten Ccbubble Korkokengät aIwq1If

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Toe Luistaa Mekko Onlymaker Pumput Harmaa Naisten Pintakuvio Puolue Korkokengät Alustan Kengät Peep Asteittaista Käärmeen Muutosta 5Xwfw7q

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Luonnollinen Naisten Pumpata Klein Gayle Calvin Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Luonnollinen Naisten Gayle Calvin Klein Pumpata Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Pumput Avoimen M C Varvas Fabulicious Naisten Chic01 AqfYanw8

Klein Calvin Pumpata Naisten Luonnollinen Gayle Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Tozzi Naisten 22449 Marco Pumput Suljetun Toe 8HqxBpf

Suomen Lyme Borrelioosi Luonnollinen Pumpata Gayle Naisten Calvin Klein ry

Solki Satiini Kitzen Avokkaat Korkokenkiä Toe Iltana Alustan Kukkia Naiset Suljetun Pumput Häät qqHw0Ra