Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p

Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p Piikkikorot Väri Mokka Karkkia Sandaalit Yksittäinen Naisten 2018 Kesän Sekoitettu Kengät zq1IW6p

Borrelioosi

2018 Mokka Kesän Yksittäinen Piikkikorot Karkkia Sekoitettu Väri Sandaalit Naisten Kengät Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Kengät Sandaalit Naisten Yksittäinen Piikkikorot 2018 Mokka Kesän Karkkia Väri Sekoitettu Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Mokka 2018 Sekoitettu Yksittäinen Sandaalit Väri Karkkia Piikkikorot Naisten Kengät Kesän  

PunkitLiiketoimintaan Valkoinen Seksikäs Modemoven Korkokengät Slip Naisten Kengät Teräväkärkiset Stiletto Toimiston Pumput on 85mm wqx0agxf

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Uryouthstyle Suljetun Morsiamen Häät Pearl Valkoinen Huomautti Kengät Korkokengät Toe Kukka Pumput Y8r7YO

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Kesän 2018 Mokka Karkkia Sekoitettu Yksittäinen Naisten Piikkikorot Kengät Väri Sandaalit Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Kengät Naisten Piikkikorot Kesän Sekoitettu Karkkia Sandaalit Yksittäinen Mokka Väri 2018 Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

potkittiin Naisten Ratsastaja Polvi Saappaat Korkeat Korkea Tikari Foorumi SPw4SFYq

Mokka Piikkikorot Kengät Sandaalit 2018 Naisten Sekoitettu Karkkia Yksittäinen Väri Kesän Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Ilta Luistaa Juhlapuvut Naisten Kengät Xyd Glitter Korkokengät Teräväkärkiset Toe UgxqPwdH

Suomen Lyme Borrelioosi Mokka Sekoitettu Karkkia Sandaalit Piikkikorot Väri Kengät Naisten Yksittäinen 2018 Kesän ry

Nilkkalenkki Yksinkertainen Osapuoli Musta Kesän 35 9 Peep Rajat Kengät Toe Solki Näytä Kaupankäynti Muoti Tikari Korkokengät 5cm Sandaalit Naisten q1tzdfdxw