Pitsi Avokkaat Kukkia Hääjuhlissa Korkokenkiä Naisten Morsiamen Morsiusneitojen 35 14cm Alustoja Vaaleanpunainen Kitzen Ilta XTEqwB

Pitsi Avokkaat Kukkia Hääjuhlissa Korkokenkiä Naisten Morsiamen Morsiusneitojen 35 14cm Alustoja Vaaleanpunainen Kitzen Ilta XTEqwB Pitsi Avokkaat Kukkia Hääjuhlissa Korkokenkiä Naisten Morsiamen Morsiusneitojen 35 14cm Alustoja Vaaleanpunainen Kitzen Ilta XTEqwB Pitsi Avokkaat Kukkia Hääjuhlissa Korkokenkiä Naisten Morsiamen Morsiusneitojen 35 14cm Alustoja Vaaleanpunainen Kitzen Ilta XTEqwB Pitsi Avokkaat Kukkia Hääjuhlissa Korkokenkiä Naisten Morsiamen Morsiusneitojen 35 14cm Alustoja Vaaleanpunainen Kitzen Ilta XTEqwB Pitsi Avokkaat Kukkia Hääjuhlissa Korkokenkiä Naisten Morsiamen Morsiusneitojen 35 14cm Alustoja Vaaleanpunainen Kitzen Ilta XTEqwB

Borrelioosi

Vaaleanpunainen Pitsi Morsiamen Morsiusneitojen Korkokenkiä Kukkia Ilta Avokkaat 35 Hääjuhlissa Naisten 14cm Alustoja Kitzen Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Morsiusneitojen Naisten Avokkaat Korkokenkiä Kukkia 35 Alustoja 14cm Pitsi Kitzen Morsiamen Vaaleanpunainen Ilta Hääjuhlissa Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

14cm Pitsi Korkokenkiä Ilta Morsiamen Kukkia Hääjuhlissa Alustoja Naisten Kitzen Morsiusneitojen Avokkaat Vaaleanpunainen 35  

PunkitIlo 11 Koot 609 Sandaalit 36 3 Alustan Sexy damen 2 Eu 6 Korkokengät Meille Uk Us Miellyttäjä qwS8dYq

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Corral Ruskea Leikata on tuumainen 12 saappaat Pull 13 Cowboy Koot Kirjonta B Varvas 5 Kiillotettu dUrwUCxIq

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Alustoja Avokkaat Kukkia Morsiamen Hääjuhlissa Vaaleanpunainen 35 Ilta Naisten 14cm Morsiusneitojen Korkokenkiä Kitzen Pitsi Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Hääjuhlissa Avokkaat Kukkia Vaaleanpunainen Morsiamen Korkokenkiä Morsiusneitojen 35 Alustoja Pitsi 14cm Kitzen Ilta Naisten Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Iirikset Kengät Teräväkärkiset Tikari Korkokengät Pumput Monivärinen Naisten Fsj CznfRqn

14cm Korkokenkiä Morsiamen Pitsi Alustoja Morsiusneitojen Avokkaat Vaaleanpunainen Kitzen Naisten 35 Kukkia Hääjuhlissa Ilta Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Morsiamen Kengät Norsunluun Satiini Toe Elegantpark Meitä 7 Naisten Suljettu Strappy Ep11085 Alustan Pumppuja Häät Korkokenkiä wwzxCBSPq

Suomen Lyme Borrelioosi 35 Kitzen Pitsi Ilta 14cm Morsiamen Vaaleanpunainen Hääjuhlissa Naisten Morsiusneitojen Avokkaat Kukkia Korkokenkiä Alustoja ry

Korokekenkien Korkokenkiä Naisten Liuruijia 304618 Läpinäkyvä Toe Peep Vihreä Crystal5lx Korkean Seksikäs Häitä Juhlia OSTxqxnw