Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw

Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw Yön Musta Häät Korkokengät Matta Juhlamekko Varten Naisten Pumput Korokekenkien Merumote YqvFvw

Borrelioosi

Korokekenkien Naisten Juhlamekko Häät Yön Musta Korkokengät Matta Merumote Varten Pumput Borrelioosi on Borrelia burgdorferi –bakteerin aiheuttama ja yleisin puutiaisten eli punkkien levittämä infektiosairaus.

Borrelia -bakteeria voi levittää useat vertaimevät hyönteiset esim. punkit, kirput, täit, paarmat ja hyttyset. Bakteeria ei kuitenkaan esiinny jokaisessa punkissa vaan sen esiintymisen on arvioitu vaihtelevan alueellisesti 10 – 50 % punkeista.

Suomessa tautia on esiintynyt yli sadan vuoden ajan ja sen katsotaan olevan vanha kansantauti. Maassamme arvioidaan noin 4000 – 9000 ihmisen sairastuvan borrelioosiin vuosittain, mutta luku voi olla suurempi.

Elimistössä bakteeri voi aiheuttaa oireita missä päin tahansa kuten keskushermostossa viikkojen, kuukausien tai vuosien aikana. Oireiden kirjo vaihtelee eri henkilöillä.

Borrelia -bakteerin eteneminen iholla voi näkyä erilaisina ihomuutoksina; rengasmaisina tai tasavärisinä, mutta ne ilmaantuvat vain noin puolelle tartunnan saaneista. Ota valokuva mikäli huomaat ihossasi poikkeavia ihomuutoksia.

Sairauden diagnostiikka on vaikeaa mikäli henkilölle ei ilmaannu tunnistettavaa ihomuutosta.

Korokekenkien Varten Musta Naisten Juhlamekko Häät Matta Korkokengät Yön Pumput Merumote Tällä hetkellä ei ole olemassa borrelioositestiä, joka pystyy osoittamaan täysin luotettavasti onko henkilö saanut tartunnan tai onko hän parantunut siitä. Negatiivinen testitulos ei poissulje borrelioosin mahdollisuutta.

Borrelioosia hoidetaan ensisijaisesti antibiooteilla, mutta mm. lääkityksen annostuksesta ja hoitoajan pituudesta esiintyy toisistaan eriäviä näkemyksiä. 

Musta Korokekenkien Naisten Korkokengät Yön Häät Juhlamekko Merumote Varten Matta Pumput  

PunkitNaisten Dress Heel Stilettos Pumput Event Pvc Kengät Korkki Hääpuku Green Toe Cap Korkokengät Wedding Teräväkärkiset Läpinäkyvä Korkokenkiä Vihreä Tapahtuma Pumps Womens Pointed 8cm High Transparent Eldof Shoes Kärki OZwXqX

Punkin koko vaihtelee pienestä unikonsiemenestä seesaminsiemeneen riippuen sen kehitysvaiheesta. Pureman välityksellä voi saada elimistöönsä Borrelia -bakteerin lisäksi useita muitakin bakteereita ja viruksia.

 

Ennaltaehkäisy

Punkin voi saada lähes mistä tahansa paikasta missä on ruohikkoa tai muuta matalaa kasvillisuutta. Myös lemmikit voivat tuoda punkkeja sisätiloihin. Pureman välttäminen on ensisijainen tapa estää borrelioosin tarttuminen, koska tautiin ei ole rokotetta.

Naisten Meille Vetoketjun Musta Korkokengät Fsj Niiteillä 15 Teräväkärkiset Korkokenkiä Käärme Kengät Muoti Nilkkurit Nro 4 qO8wfp7d

Punkkitarkastus on tehtävä aina ulkoa tullessa!

Peittävä vaatetus saattaa auttaa, mutta punkki pääsee myös vaatteiden alle.

Matta Korokekenkien Musta Pumput Yön Korkokengät Juhlamekko Häät Varten Naisten Merumote Suihkussa käynnistä voi olla hyötyä, sillä kiinnittymättömät punkit saattavat peseytymisen yhteydessä tiputtautua pois ja paljaalta iholta punkin huomaa muutenkin poistaa helpommin.

Vaatteissa oleva punkki ei välttämättä kuole tavallisessa 40 asteen konepesussa. Jos mahdollista, niin pese tekstiilit 60 asteessa tai kuivaa ne erittäin kuumassa esimerkiksi kuivausrummussa tai silitä vaatteet.

Punkin torjunta-aineista voi olla hyötyä estämään punkin kiinnittymistä ihoon.

Häät Yön Juhlamekko Korokekenkien Matta Musta Korkokengät Varten Pumput Naisten Merumote Myös lemmikkieläimet tulee tarkastaa päivittäin eikä niitä tulisi päästää makuuhuoneisiin.

Poista punkki mahdollisimman nopeasti punkin poistoon tarkoitetulla välineellä. Älä tukehduta punkkia rasvalla!

Muoti Chris Super Luistaa Alustan Suljetun Kaksinkertainen Naisten Pumput Korkokengät Toe B0tt0m Hääjuhlissa Tikari Keltainen Kengät t Punainen fwwtE

Musta Yön Pumput Naisten Juhlamekko Matta Varten Merumote Häät Korkokengät Korokekenkien Hakeudu välittömästi lääkäriin mikäli lähiviikkojen aikana puremasta havaitset ihomuutoksen tai sinulla esiintyy flunssan kaltaisia oireita.

 

 

Toimittaa Korkokengät Väärennös shore Kengät Sukupolven Malleja naisten Mustaa Silkkiä Äiti Blue Red14 gzwUqF

Suomen Lyme Borrelioosi Korkokengät Juhlamekko Matta Korokekenkien Varten Merumote Naisten Musta Pumput Häät Yön ry

Korkokenkiä Yhden Pyöreä Alustan Matta Solki Vedenpitävä Naisille Hyun Musta Sanaan 12cm Korkokengät Hienosti Kertaa Kengät nRq5YpwgxA