Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx

Olet täällä

Musta Naisten Dea Sorkat Pumppu Dea Sorkat Pumppu Musta Naisten Sorkat qzZHx

Naisten Sorkat Sorkat Naisten Musta Pumppu Pumppu Dea Dea Sorkat Musta Jokamiehenoikeudella suomalaisissa metsissä saa vapaasti liikkua, marjastaa ja sienestää. Tulen tekeminen on sallittu vain metsänomistajan luvalla. Käytäntö kuitenkin on toinen. Jos voimassa ei ole metsäpalovaroitusta, niin pienen nuotion tekeminen kuuluu eväiden syömisen ohella yhtenä tärkeänä osana luonnossa liikkumiseen. Aina kun avotuli sytytetään metsään on metsäpalon vaara olemassa vaikka se sammutettaisiin huolellisesti.

Tähän riskiin voi parhaiten varautua ottamalla vakuutus metsälle. Metsäpalovakuutuksen hinta on edullinen (alle euron / ha), kun sitä verrataan puuston arvoon.

Edellinen sivu <<

Seuraava sivu >>

Samankaltaista sisältöä

Go Up
Korkea Pinottu Naisten Kantapää Musta El47 Korkki Nilkan Sivuvetoketju Kärki Saapikkaat Puolivälissä Qupid U8FWBg5