Naisten Teräväkärkiset m Meille Kengät Lucksender Nilkkurit Musta B Korkokenkiä q7ndOBT5xB Naisten Teräväkärkiset m Meille Kengät Lucksender Nilkkurit Musta B Korkokenkiä q7ndOBT5xB Naisten Teräväkärkiset m Meille Kengät Lucksender Nilkkurit Musta B Korkokenkiä q7ndOBT5xB Naisten Teräväkärkiset m Meille Kengät Lucksender Nilkkurit Musta B Korkokenkiä q7ndOBT5xB Naisten Teräväkärkiset m Meille Kengät Lucksender Nilkkurit Musta B Korkokenkiä q7ndOBT5xB

Olet täällä

Naisten Teräväkärkiset m Meille Kengät Lucksender Nilkkurit Musta B Korkokenkiä q7ndOBT5xB

Kengät Naisten Teräväkärkiset Lucksender Nilkkurit Korkokenkiä Musta m Meille B Jokamiehenoikeudella suomalaisissa metsissä saa vapaasti liikkua, marjastaa ja sienestää. Tulen tekeminen on sallittu vain metsänomistajan luvalla. Käytäntö kuitenkin on toinen. Jos voimassa ei ole metsäpalovaroitusta, niin pienen nuotion tekeminen kuuluu eväiden syömisen ohella yhtenä tärkeänä osana luonnossa liikkumiseen. Aina kun avotuli sytytetään metsään on metsäpalon vaara olemassa vaikka se sammutettaisiin huolellisesti.

Tähän riskiin voi parhaiten varautua ottamalla vakuutus metsälle. Metsäpalovakuutuksen hinta on edullinen (alle euron / ha), kun sitä verrataan puuston arvoon.

Edellinen sivu <<

Seuraava sivu >>

Samankaltaista sisältöä

Go Up
Schutz Carlita Naisten Pukeutuminen Carlita Schutz Pukeutuminen Naisten Schutz qnqHrSYw